Telelő levegőztetők

Szökőkútként a magasba dobja fel a vizet, így egy attraktív látványt nyújt a kis kerti tavakban, vagy nagyobb medencékben. A nagy gomba formájú kilövellés biztosítja az állandó vízkeringést, és az áramlásnak köszönhetően elkerülhetjük az oxigén- hiányos területek kialakulását, valamint csökkennek az ártalmas gázok. A gázcsere és az oxigenizáció optimalizálja a hal populáció gyarapodását és egészséges környezetet biztosít számára. Kisebb tavakban, termelő medencékben vagy szennyvíztisztító telepeken való használatra. A nagy szivattyúzási képesség és a szökőkút elvének alkalmazása által mély vizek forgatására is megfelelő.

  • a legjobb oxigén-ellátás
  • alacsony energia fogyasztás
  • könnyű súlyú, egyszerű működtetésű
  • úszó szerkezet, használatra kész
  • nemesacél, vízálló motor
  • alacsony karbantartás
  • géphez opcionálisan rendelhető kábelezés

Ezek az úszó levegőztetők hatékony levegőztetést kínálnak, alacsony energiafogyasztás mellett.  Széles körben tudjuk alkalmazni, pl: az apróhalas tavak, kerti és hobbi tavak esetén. Ezekkel a levegőztetőkkel lehetővé válik, hogy a halakat optimális környezetben neveljük fel. Minden modell könnyű, kényelmesen és könnyen kezelhető.

A levegőztetők oxigénnel dúsítják a vizet és megszabadítják a káros gázoktól (pl: ammónia). A vízfelületet hullámok törik meg, ez meggátolja illetve megelőzi az algák elszaporodását. A keringetés megakadályozza a piszkos, oxigénhiányos víz kialakulását. A víz így egészséges marad. Egészséges vízben egészséges hal!

Emellett az összes levegőztető egy attraktív szökőkút látványát nyújtja. A különböző teljesítményű gépek közül kiválaszthatjuk a tavunk méretéhez illetve halállomány számára ideális levegőztetőt. Így optimalizálhatjuk költségeiket is.

Termékek

SZÁLLÍTÁS

Szállítási idő átlagosan 10-14 munkanap

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Függ a termék sűlyától

FIZETÉS

Készpénz, utánvét, előreutalással történhet