Halszállítás

Az üzemzavarmentes és stressz-mentes élőhal szállítás speciális berendezéseket igényel. Ez magában foglalja a halszállító tartályt és az oxigén ellátó rendszert is.

A szállító tartály méretének kiválasztása függ a szállítandó hal mennyiségétől, a hal fajtától, a víz hőmérsékletétől és az utazás időtartamától.

A maximális kihasználtság eléréséhez fontos az oxigén használata, finom-póruson keresztül levegőbefúvó szerkezet/porlasztó segítségével. Amennyiben levegőt használunk az oxigén helyett, a bevitel lecsökken 50%-kal.

Abban az esetben, ha oxigént használunk, nyomáscsökkentő szabályozó (reduktor) szükséges, hogy az oxigénpalackból távozó oxigén nyomását lecsökkentse kb. 3,5 bar-ra. Az oxigén ellátás a tartályban oxigéntömlővel (porlasztó cső) megoldható. Továbbá, egy oxigénáramlás-mérőt (rotaméter) szerelhetünk a reduktor és a porlasztó közé, mellyel hajszál pontosan beállíthatjuk a kívánt oxigén mennyiséget. Ez által lényeges mennyiségű oxigént takaríthatunk meg és elkerülhetjük a kopoltyú égést.

Eszközök

Kiegészítők

Alga és parazitamentesítés

SZÁLLÍTÁS

Szállítási idő átlagosan 10-14 munkanap

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Függ a termék sűlyától

FIZETÉS

Készpénz, utánvét, előreutalással történhet