Haletetők

Haletetés megbízhatóan

Minden halas gazdának az elsődleges célja, hogy a halait minél gyorsabban és egészségesebben felnevelje. A megfelelő fejlődéshez azonban elengedhetetlen a folyamatos és pontos táplálék utánpótlás. Ezek a fontos tényezők határozzák meg a víz minőségét és a takarmány megtérülés arányát. Amatőr halgazdaságoknál gyakori probléma a napi többszöri, és nem megfelelő mennyiségű takarmány kiszórása. Ez a tevékenység azonban lételeme az egészséges halnevelésnek.

Az általunk kínált eszközök (pálcás önetető, elektromos vagy automata etetők) lehetővé teszik egy megbízható, és könnyen kezelhető rendszer kiépítését.  A nagyobb halgazdaságokban, egyre kifinomultabb és nagyobb kapacitású etető berendezések szükségesek. Egy jól működő üzemnek könnyedén összhangot kell teremtenie az állomány növekedésével, tekintettel mind a táplálék-felhasználásra mind az etetés mennyiségének megváltoztatására.

A „manuális etetés” magas munkaköltséget jelent, hiszen a halaknak – hasonlóan az emberekhez – naponta többször, kisebb adagokban kell megkapniuk a szükséges takarmányt. Így tehát egy egész embert igényel az állomány megfelelő etetése.  Etető berendezéseink íly módon hamar megtérülnek, költséghatékonnyá tehetnek egy elaprózódó vállalkozást. Gazdasági előnyük mellett, magas minőséget képviselnek, széleskörű választékot kínálnak minden halgazda igényeit kielégítve. 

Termékek

SZÁLLÍTÁS

Szállítási idő átlagosan 10-14 munkanap

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Függ a termék sűlyától

FIZETÉS

Készpénz, utánvét, előreutalással történhet