Szivattyúk

Szinte minden halgazdaságban dolgozó szakembernek hasznos segítőtársa lehet egy megbízhatóan működő szivattyú. A tó rendszereknek szükségük van a víz cirkuláltatásához, a tavak kiszivattyúzásához, vagy azok feltöltéséhez. A cirkuláltatott víz szűréséhez ideális az alacsony nyomású szivattyúk használata. Nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan, alacsony energia-költségek mellett szivattyúzni (legfeljebb 250 cm víznyomásig).

A forgalomban lévő propeller szivattyúk garantálják a tavakban lévő víz cirkulációját, áramlását. Külső, nem merülős eszköz alkalmazásánál, egy helyhez kötött átemelő szivattyú a legjobb választás. A szennyvizet vagy piszkos vizet legjobban a búvárszivattyúval tudjuk kiszivattyúzni, bármely lapos vagy spirálisan megerősített tömlő segítségével. Ezek a szivattyúk nyomás alatt szállítják a vizet, kisebb átmérőjű (pl. 50 vagy 75 mm) tömlőt lehet használni. Még az iszap is problémamentesen kiszivattyúzható a tóból a robosztus, hordozható iszapmentesítő szivattyúval.

Annak érdekében, hogy a tó teljesen tiszta legyen, a leülepedő iszapot fel tudjuk szakítani a vízsugárral, és az iszapot ezután kiszivattyúzhatjuk a tóból a zagyszivattyú segítségével, melyeknek speciálisan megtervezett szivattyúkamrájuk, eldugulás-mentes működést biztosít.  Cégünk mindenféle felhasználásra kínál megfelelő kapacitású szivattyút (tisztavíz szivattyú, zagyszivattyú, univerzális szivattyú vagy akár iszapmentesítő), melyek kiváló német minőséget biztosítanak, nagyszerű teljesítményt nyújtanak, alacsony energiafogyasztás mellett.

Termékek

SZÁLLÍTÁS

Szállítási idő átlagosan 10-14 munkanap

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Függ a termék sűlyától

FIZETÉS

Készpénz, utánvét, előreutalással történhet